1 Mayıs 2017 Pazartesi

Basit Parçalarla Şık Kombinler Yapın

Basit Parçalarla Şık Kombinler Yapın

Giyim modası günümüzde gelebildiği en uç noktaya gelmiş durumda. Modanın zirveyi gördüğü şu günlerde artık modası geçmiş ifadesini daha az kullanır olduk. Çünkü dönem dönem moda olan giyim tarzları ve kıyafet modellerinin hemen hepsi şu an aynı anda kullanılabiliyor. Bir dönem İspanyol paça modası vardı, bir dönem salaş kıyafetler, maskülen tarz ve işte günümüz…
Günümüzde bu saydıklarımızın hepsini kullanabiliyorsunuz. Siz de basit parçalarla şık kombinler yapın. Özel bir tarzınız yoksa dışına çıkamayacağınız kadar keskin çizgileri olan bir moda alanı açmadıysanız kendinize bu çeşitlilik hayatınızı renklendirebilir. Bunca renklilik ve bir de konfeksiyon konusunda gelişmişlik de eklenince artık şık olmak daha kolay.
Giyim modası en çok kadınları etkiliyor. En fazla çeşitliliği bayan giyim ürünlerinde görüyoruz. Buna bağlı olarak en ekonomik ürünler de bayan giyiminde karşımıza çıkıyor. Siz de çok para harcamadan ekonomik bir şıklık sergileyebilirsiniz.
Umursamazlığın Modası Normcore!
midi etek kombini
midi etek kombini


Midi Etekler Her Zaman Kurtarıcı
Günlük giyimde, davetlerde ya da acil durumlarda aniden hazırlanıp evden çıkabileceğiniz bir kombininiz olsun. Bu kombin askıda hazır bulunsun. Sadece varlığını bilmek yetmez bütün parçaları birlikte asılsın. Çünkü bayanlar böyle zamanlarda dolabın karşısında iki parçayı bir araya getiremeden öylece bakarlar. Panik anında kıyafet bulamayan siz geniş zamanlarınızda dolabınıza iyice göz gezdirin. Mutlaka işinizi görecek ve çoktandır kullanmadığınız kıyafetler bulacaksınız. Bunları önceden ayırın ve bir kombin yaparak tek askıda tutun.
Pratik kombin olarak ilk olarak midi etekleri deneyin. Eğer midi eteğiniz yoksa alışveriş zamanınız geldiğinde aklınızda bulunsun.Kurtarıcı etek olarak midi etekleri atlamayın. Bu sayede basit parçalarla şık kombinler yapmak daha da kolaylaşsın. Diz altında ara bir boyda duran bu ideal etek modelleri ile neler yapılmaz ki!

Bol Paça Pantolonlar

Diğer bir kurtarıcı ürünümüz de bol paçalı ve salaş pantolonlardır. Bunun nedeni de kombin olarak midi eteklere çok benzemesidir.
İşte başlıyoruz.
pantolon kombini
pantolon kombini


Davetler: Katılacağınız davetin türüne göre bir kıyafet seçmeniz gerekiyor. Her zaman pahalı ve özel şeyler alarak bütçenizi zorlamayın. Şık bir kıyafet için pliseli ya da kloş kesim bir midi etek seçebilirsiniz. Ara boy olduğu için rahat ve taşıması kolaydır. Üstüne de vücudunuza oturan ya da salaş bir bluz seçerseniz doğru kombinlemiş olursunuz. Bluzunuzu çarpıcı ve dikkat çekici parça olarak seçerseniz etek ve ayakkabınız daha sade olmalıdır. Ya da kıyafetleri sade seçip ayakkabıyla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Gideceğiniz davetin özelliğine göre stiletto gibi ayakkabılar seçmeniz de mümkün.
Etek yerine salaş ve parlak bir pantolon seçtiğinizde hem daha rahat hem de şık olabilirsiniz. Diğer parçaları tıpkı midi eteklerde olduğu gibi kullanabilirsiniz.

Günlük Kullanım: Midi etekler ve salaş pantolonlar günlük kullanım için de kombin kolaylığı getiriyor. Aynı etek ve pantolonları daha sade üstlerle günlük olarak da kullanabilirsiniz. Aynı şekilde ayakkabılar da son derece önemli. Stiletto yerine sandalet ya babet ve spor ayakkabı; iddialı bluzlar yerine günlük spor salaş ya da vücudunuza oturan bluz ya da tişörtler ile günlük hayatta rahatça kullanabilirsiniz. Üstelik bu parçalarla her zaman en rahat ve en şık siz olursunuz.

İşte gördüğünüz gibi basit parçalarla şık kombinler yapmak hiç de pahalı ve zor değil. Doğru parçaların birlikte kombinlenmesi sizi yeterince şık gösterecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder